FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

0

Totale aanpak

0

Projecten in 2018

0

Gadgets in 2018

0

Prints in 2018

News.

Bent u op zoek naar de ideale oplossing om tijdelijke ruimtes te creëren met de nodige akoestiek voor uw bezoekers? Ontdek nu een UNIEK concept met onze Pop-up Meeting Rooms.

Bent u op zoek naar een stabiele, discrete en betrouwbare oplossing voor het beheren van schermen tijdens jouw evenement. O3 beheert nu jouw content op de ideale manier door geprogrammeerde Raspberry-Pi's. Al onze schermen kunnen vanaf nu met dit toetstelleteje gehuurd worden.

O3 biedt vanaf nu een breede gamma aan van gadgets die 'eco', duurzame en/of CSR-minded zijn. COntacteer onze producten-specialisten voor een gepersonaliseerde voorstel @ info@o3gadgets.be.

Je kunt nu eenvoudig en snel losse, kleine Stickers van 3 tot 30 cm bestellen. Uiteraard met eigen ontwerp in iedere vorm en geprint met een hoge resolutie. Ze zijn handig voor bijvoorbeeld kortlopende promoties in winkels en tijdens evenementen.

De unieke afmetingen van 496 x 496 x 55 mm en de pixel pitch van 2.5 en 2.8mm van de Hi-LED garanderen een naadloze integratie in ons alu-kadersysteem en jullie genieten daarbij van haarscherpe beeldkwaliteit.

Vanaf nu, biedt O3 ook last minut oplossingen voor gepersonaliseerde textiel op evenementen. Heb je nog snel t-shirts, polos, petten en dergelijke nodig voor jou event, neem contact op met onze textiel-specialisten via onze chat (hier rechts aan) of per mail naar info@o3.be.

Onze troeven op de markt.

  • Professionalism
  • Prijskaart
  • Prijs/kwaliteit verhouding

Challenge ons!

ENKELE REFERENTIES :

ACTIEVE MEMBERSHIPS :

TOP